Saturday, September 4, 2010

Go! Suha Zainul..


Bismillahirrahmanirrahim.png picture by mc_cleyn
Salam Ramadhan kepada semua yg mmbace blog ni.. :)
Selamat dtg Suha ke dunia !! Wah!! da Maju setapak kehadapn ^_^V.. bagus!! syg kamu suha (Muuuaahh). firstly, nk cite skit ttg diri aq.. member2 aq kat sek n poly pnggil aq SUHA tp kat umah, mak n family aq pnggil aq SYAWAL, tahu sbb ape? hehehe.. cite dye gini pada suatu hari, sedang mak aq sibuk menyiapkan rendang ayam nk mkn ngan lemang la kononye di pagi raye, tibe2 je perut mak aq rase sakit(adoiii), rupenye aq excited nk kuar dari perut mak aq tu sbb nk beraye jugak..(ngade2)hehehe, time tu ayah aq g solat raye..hmmm... sian mak aq kat umah sakit sorang2 :( so mak aq suruh abg aq g panggil ayah aq balik n bwak mak aq g Hospital, smpai kat hospital tu je mak aq trus dbawa ke wad bersalin & tepat jam 8.15am [16 April 1991] aq dilahirkan, keluar la aq utk mlihat dunia nie.. Fuhhh! penat.. (MAK!! SELAMAT HARI RAYE MAK, NK DUIT RAYE!! ngeee~), kesian kat mak aq sbb beraye kat hospital je ari tu.. hmmm... tp xpe raye lps nie da xde da.. kite raye kat umah ye mummy...Yuuhuuuu!!!... itulah sbb dye.. lain ttg diri aq, ni ha~ bidang GLAMOUR ialah bidang yg pling aq suke Xpecialy modelling OMG!! gorgeous..suke sgt3.. lg pe erk yg korang nk tau??  aq da xtau nk tulis pe da, aq baru lagi dlm ni, xtau pape sgt ttg bende alah ni. jadi, harap ade yg sudi membantu & hulurkan idea....erk!! ok lastly aq nk ucapkan skali lg SALAM RAMADHAN...
Wsalam...

5 comments:

aMyZa YaZiz said...

welcome to blogger world.. be the nice blog... ur blog has rekemen by my sis, aryana.. btw.. nice blog.. visit my blog too.. nice to know new blogger...

SuhaZainul said...

oh.. thanks ya.. i be follow u..

Siti Aishah said...

nice blog...

SuhaZainul said...

tq ecah.. bantu aq yer~

myra aryza said...

nice blog...thanx sbab follow blik...
btw, ur birthday sme ngan sy...
cuma sy muda sehari...huhu...