Tuesday, August 9, 2011

Nota Bab 2 (Perancangan Sumber Manusia)

Salam.. ni nota untuk kuiz esok.. Bab 2 perancangan sumber manusia.. good luck sok kwn2.. cayokk..cayokk!!! DPM5B




p/s : sape2 yg nk nota ni leh copy =) & klu x clear leh attach by e-mail sila tggalkan alamat email di ruang coment.. tq..

12 comments:

sobri yaacob said...

tq..
sobriyaacob@gmail com..
tlog bg kat email ni k...
tq

shuhadah azhar said...

nak gak..are_dah_bee@yahoo.com

SuhaZainul said...

ok..ok... da send kwn2 :D

Anonymous said...

memang seronok kalau dapat nota ringkas mcam nie..baca je..xpayah nak baca dalm buku..
Tunggu utk kemunculan nota bab 3 pulak..
Oppss!! Follower x smpai seratus la..xcukup tersebar lagi nota ni..
Teruskan menyebar ringkasan nota yang dibuat oleh orang lain..

SuhaZainul said...

ok... trima kasih... yes mmg x cukup seratus pun follower aq.. but sekadar kongsi mane yg termampu utk kebaikan.. mmg salah klu copy hak cipta.. adakah nota ni ade tulis hak cipta.. aq x tau pun sape nyer igt senior punyer.. selama ni kite sume photostat nota atau buku.. adakah kite mintak kebenaran dr publisher o penulis?? selama ni kat blog org copy artikal org lain ade bg credit?? mmg payah la nk jumpe.. jd pekongsian ilmu ni bgus dan keberkatan nya di bawa samapi ke akhirat.. aq bkn sebarkan fitanah, pic lucah o mnjatuhkn maruah seseorang.. ikhlas dr hati mohon maaf.. renung2kanlah.. semua org xlps dr kesilapan..

Anonymous said...

sebab ada sesetengah blog yg tak kredit tu la kamu kena kreditkan..
senang & easy right...kalau tak tahu pun siapa sekurang-kurangnya mention note nie dapat dari mana + ucaplah terima kasih walaupun tak tahu tuan empunya nam..
kalau kamu tak tahu siapa punyer, kamu dapat nota ni dari mana..??
benda nie mmg kecik & tak perlu diperbesarkan,sbb org yg buat note nie mesti bangga note die dibaca oleh ramai orang tapi cuba bayangkan hasil kerja kamu diambil oleh orang lain..tanpa pengetahuan kamu sendiri..cakap memang senang ilmu perlu dikongsi bersama, tapi nie note ringkasan yang terdapat dalam buku..dah terang2 boleh buat note sendiri..nie bukan hasil kerja berseorang tapi ramai pihak..
tipu la kalau tak wujud sedetik kekecewaan..

oke buang yang keruh & ambil yang jernih..

*berharap akan ada note ringkasan untuk bab 3 pula..

Anonymous said...

fuck you la....!!! ckp je pandai....

Anonymous said...

ang nk kena pkol ka??pehal ang fuck2 ni??ni nota pgurusn fuck ka apa ni??

SuhaZainul said...

siape tuan yg punye?? nk kredit kan ke sape?? aq pun xtau sape punye... aq igt senior yg punye note..
ok skrang aq ucpan ribuan trima kasih kat sume yg bekerja keras wat note ni..


oke buang yang keruh & ambil yang jernih..

peace no war!!

Anonymous said...

fayroz85@yahoo.com
kalau ada nota yang panjang lg baik.... tolong send ya..thx

Anonymous said...

boleh tak email kat sy nota ni
nyex54@gmail.com

Muhammad Awang said...

boleh saya dapatkan nota ni, thanks.
farid_yied@yahoo.com