Monday, October 10, 2011

"SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"

Salam buat pembace semua.. ni ade segment baru.. jom joint nk.. segmen jom tukar dan kenal rakan blogger..


Misi :

nak jadikan segmen macam ni sebagai platform untuk blogger untuk kenal antara satu sama lain tak kiralah sama ada blogger baru atau blogger lama...secara tak langsung juga, segmen macam ni dapat memperkenalkan blog korang kepada rakan blogger yang belum mengenali blog korang sekaligus dapat menambah rakan blogger dan pembaca blog korang... Ada yang berminat nak join? 



klik banner ni.. dan joint..

13 comments:

Ezad Skytech said...

Thankz ye bro sebab sudi join segmen ni..:D
Lepas ni boleh la tukar2 bloglist ke..tukar feed ke..antara rakan2 blogger..

Happy blogging :)

SuhaZainul said...

wlcome.. sure.. jom la..
happy blogging,,,

SoLy SoLicious said...

salam ziarah dari segmen same ye :))

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

dtg menambah jua..186

EyqaLuvender said...

slm knl n follow
dr segmen ezad skytech jgk :)

sis92 said...

jom folo ke blog
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Cik Ceria said...

cik ceria dtg singgah dr segmen yg sama..
selamat berkenalan ..
jemput singgah..hehe

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
jowm laa singgah blog eyryn !

AzatLazat said...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga terjalin akrab persahabatan

SuhaZainul said...

yes azatlazat =)

ArulchelseA said...

jenjalan sini dri segmen sama jugak..no 100 :)

Mya said...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog =D

Cik gigi kaca said...

terjah sini..salam kenal =)

dyn's doter said...

joined :)

http://ciocianadyagardinho.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html